De la recuperació d’una finca a la pràctica agroecològica

L’Ortiga neix el 2009 per a recuperar l’activitat agrària de la finca de Can Monmany a Collserola i promoure eines per una vida més sostenible.

Poc a poc es desenvolupa un projecte productiu d’horta ecològica, un servei de distribució de cistelles ecològiques i un programa d’activitats educatives per a centres escolars. També, oferim serveis d’assessorament i gestionem horts urbans de diferents municipis.

Qui som?

Som una cooperativa de segon grau que agrupa diferents empreses i iniciatives vinculades al món de l’agricultura ecològica.

Treballem transversalment teixint col·laboracions, suports i projectes compartits.

Formem un equip de treball interdisciplinar basat en els valors del cooperativisme i l’economia social.

Productes ecològics de proximitat de L'Ortiga cooperativa
Agroecologia i cooperativisme a L'Ortiga

D'on venim?

L’origen del projecte s’emmarca en anys de vincle de l’equip promotor amb l’agroecologia, l’educació ambiental, la defensa del territori i el consum ecològic organitzat.

Cal entendre la construcció de L’Ortiga com un espai on posar en pràctica aquests valors de sostenibilitat, transformació i emprenedoria col·lectiva.

Què volem aportar al món?

Volem contribuir a fer viable l’activitat agrària inventant noves formes de consum de proximitat que dignifiquin la pagesia.

Volem apropar l’agricultura ecològica a infants i adults perquè l’alimentació sostenible sigui una realitat a l’abast de tothom.

Volem promoure llocs de treball dignes on totes tinguem veu i posant l’economia al servei de les persones.

blank

Vols passar-te a la agricultura ecològica i de proximitat?

Subscrivint-te al servei de cistelles ecològiques rebràs una selecció de verdures fresques i de temporada setmanal o quinzenalment.