Disseny d’horts urbans

Assessorem i dissenyem projectes d’horts urbans, comunitaris, socials i educatius.
Cada cas necessita unes actuacions determinades que parteixen de l’anàlisi de múltiples factors (sòl, aigua, usuaris/es…).

Dissenyem horts amb vida pròpia

Per a dissenyar el projecte valorem aspectes claus que condicionen la viabilitat de l’hort, com la topografia, la biodiversitat, l’accessibilitat, entre d’altres.

Partim tant del disseny agronòmic de l’hort com dels objectius d’intervenció comunitària, utilitzant metodologies participatives per a la inclusió de totes les persones beneficiàries.

Exposant el disseny d'un hort comunitari
Solar reconvertit en hort urbà, dissenyat, assessorat i dinamitzat per l'equip de L'Ortiga

Pas a pas

Hem elaborat una metodologia per fer una diagnosi inicial de cada projecte i avançar pas a pas.

Aspectes claus són la delimitació i parcel·lació segons les necessitats i objectius del projecte, la fertilitat del sòl, la gestió de l’aigua i de la matèria orgànica.

També com es vol realitzar el seguiment i la dinamització del projecte i si és convenient oferir formació als beneficiaris/es.

Alguns dels dissenys de L'Ortiga

A continuació podeu consultar alguns projectes d’horts municipals i comunitaris que hem dissenyat. Consulta-ho per saber com treballem!

Vols crear un hort urbà al teu municipi?

Tenim experiència en el disseny personalitzat d’horts urbans, comunitaris i/o socials. Explica’ns quin és el teu cas i busquem solucions a mida.