Cultiva’t social

Des de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès s’ofereix a les persones que han participat al projecte Aterra l’opció de donar continuïtat al procés formatiu i de millora iniciat gestionant una parcel·la d’autoconsum de forma autònoma.

Hi ha reservades un 10% de les parcel·les del programa Cultiva’t (gestionat per Medi Ambient) per a aquesta via. D’aquesta  manera els i les interessades obtenen una concessió per gestionar una parcel·la durant dos anys. Actualment hi ha parcel·les en actiu als Horts de Can Mates i Mirasol.

Durant el primer any L’Ortiga segueix fent un assessorament tècnic i una educadora de Serveis Socials vetlla per la integració d’aquestes persones en les comunitats d’hortolans. Durant el segon any, les parcel·les són gestionades de forma autònoma però segueix havent-hi un suport per part de Serveis Socials. A partir d’aquí, si la persona segueix implicada en el projecte i amb ganes de continuïtat es vetlla perquè pugui entrar a formar part de la comunitat d’hortolans a través dels canals i llistes d’espera habituals.

Forma part de la comunitat de L'Ortiga.

En el butlletí rebràs les novetats de les cistelles ecològiques i les notícies més rellevants de les activitats i nous projectes de L’Ortiga.