Fem un viatge per la història de Can Monmany

Durant segles, famílies de pagesos i pageses han viscut a les faldes de la Serra de Collserola, i han extret de les seves terres suculentes hortalisses, excel·lents vins i moltes, moltes riqueses. La masia de Can Monmany té l’origen com a Mas Serrabona el s.XIV. i ha anat evolucionant i transformant-se fins a l’actualitat. 

Aquesta activitat permet viatjar a tres èpoques històriques ben importants per la masia de Can Monmany i per la història agrícola del país. Per a poder descobrir-la es proposa una divertida jornada de treball on es descobreixen personatges extraordinaris, racons secrets i les històries mai explicades de totes les persones que han viscut i treballat a les terres de Can Monmany.

L’activitat es desenvolupa en tres racons: per una banda hi ha l’època de producció d’autosuficiència on es crea un petit joc de rol amb disfresses dels diferents personatges de l’època. Per una altra banda es reflexiona sobre la producció industrialitzada d’aliments a través d’una maqueta modificable. L’altre racó hi ha feina pràctica de pagès amb relació a la producció d’agricultura ecològica que actualment duu a terme la cooperativa l’Ortiga.

Forma part de la comunitat de L'Ortiga.

En el butlletí rebràs les novetats de les cistelles ecològiques i les notícies més rellevants de les activitats i nous projectes de L’Ortiga.