Fem de pagès per un dia

Can Monmany és una de les masies més importants del municipi de Sant Cugat i el seu origen es perd en el temps, però se’n coneix el moment d’esplendor al s XIX, data de l’actual construcció, quan Can Monmany era famosa per la seva producció de vins.

Actualment s’hi troba un interessant mosaic d’espais urbanitzats, agrícoles i forestals que permet endinsar-se en la història del lloc i conèixer de ben aprop l’actual activitat de les terres de Can Monmany: l’agricultura ecològica que desenvolupa la cooperativa agroecològica l’Ortiga.

Aquesta activitat permet endinsar-se en els horts ecològics de Can Monmany per experimentar les tasques de pagès i entendre com es realitza la comercialització en agricultura ecològica. L’espai permet realitzar activitats molt diverses entorn el món de la pagesia, incidint en la recuperació de la finca, en la collita d’hortalisses de temporada o en la plantació i/o sembra. És una activitat molt adaptable a les necessitats de cada grup i a l’època de l’any que es vulgui realitzar.

Forma part de la comunitat de L'Ortiga.

En el butlletí rebràs les novetats de les cistelles ecològiques i les notícies més rellevants de les activitats i nous projectes de L’Ortiga.