El gegant amb moltes potes

El parc Rural de la Torre negra i el pi d’en Xandri, són uns dels símbols més representatius per a la societat de Sant Cugat. Han succeït moltes coses que expliquen l’actualitat del municipi i per això és molt important que els infants coneguin la seva història. 

A través d’una visita guiada pel parc s’investiga el món dels animals i les plantes més representatives del bosc, la riera i el camp. S’utilitzen alguns personatges ficticis per a poder treballar amb la història, passat, present i futur d’aquest espai tant emblemàtic mentre es busca el gegant amb moltes potes (pi d’en Xandri). A través d’unes targetes es descobreixen una gran varietat d’animals que habiten al Parc de Collserola.

Durant la segona sessió es realitza un mural cooperatiu utilitzant la imaginació i es recrea l’espai del parc Rural de la Torre Negra, amb els seus boscos, camps, rieres i el pi d’en Xandri. Aquests hàbitats s’omplen amb els dibuixos dels animals per pintar, que serveixen per resumir tots els coneixements adquirits durant la descoberta del parc.

Forma part de la comunitat de L'Ortiga.

En el butlletí rebràs les novetats de les cistelles ecològiques i les notícies més rellevants de les activitats i nous projectes de L’Ortiga.